Un echipaj SMURD care mergea la caz a fost lovit de tren

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un echipaj SMURD a fost lovit de tren.

Potrivit ISU Maramureș, echipajul SMURD TIM se deplasa către un caz la Ulmeni, la o pacientă în stop cardio-respirator.

Echipajul de pe terapie intensivă a fost lovit de tren.

„Primul echipaj s-a dus la un caz medical. Femeie în stop cardio-respirator. A solicitat sprijin de la un alt echipaj și acesta a fost lovit de tren. În autospeciala de terapie intensivă se află un medic, un paramedic și o asistentă medicală. Medicul și cei doi paramedici au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații medicale. Se pare că unul dintre paramedici a suferit leziuni la nivelul picioarelor”, au spus reprezentanții ISU Maramureș, citați de Mediafax.

Pasagerii trenului nu au fost răniți.

Tragedie de Paști pe DN1. Două persoane au murit într-un accident grav

O femeie și un bărbat au murit într-un accident produs, luni după-amiază, pe DN1.

Potrivit ISU Brașov, în accident au fost implicate două autoturisme, care s-au izbit puternic între localitățile Ucea și Arpașu. Echipajele de intervenție au găsit două victime încarcerate, care au fost apoi scoase de pompieri.

Cele două victime, o femeie de 53 de ani și un bărbat de 20 de ani, erau în stop cardiac și resuscitarea nu a avut succes.

Cele două persoane au fost declarate decedate de către personalul medical, potrivit ISU Brașov.

Val de accidente înainte de Paști

Un microbuz s-a răsturnat vineri după-amiaza în localitatea Verești, județul Suceava. Șase dintre persoanele care se aflau în mașină au fost duse la spital. ISU Suceava a intervenit vineri după-amiaza la un accident în localitatea Verești, unde un microbuz în care se aflau doi adulți și șase copii s-a răsturnat.

La fața locului au fost trimise o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD și patru ambulanțe SAJ, scrie Mediafax. 

Accident în Ialomița, la Iazu

Trei persoane rănite în accidentul rutier produs, vineri, pe DN 21, în zona localităţii ialomiţene Iazu, au fost transportate la spital, una dintre ele fiind preluată de elicopterul SMURD, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.

Conform sursei citate, în eveniment au fost implicate patru autoturisme şi 11 persoane, respectiv şapte adulţi şi patru copii, scrie Agerpres. Trei adulţi au fost răniţi, unul fiind încarcerat. Acesta din urmă, un bărbat care a rămas conştient şi cooperant, a fost extras dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predat echipajului de pe elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, menţiona ISU.

Încă două victime, o femeie şi un bărbat, au fost monitorizate la locul intervenţiei, ulterior fiind preluate de către două echipaje ale SAJ şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii suplimentare. Alte şase persoane - doi adulţi şi patru copii - au fost monitorizate la locul intervenţiei, ulterior refuzând transportul la spital, transmitea sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel