Un director LIBERAL de spital îi ia apărarea Sorinei Pintea: Știu cum e să te ”caute” DNA

Un director liberal de spital a reacționat cu privire la ancheta ce o vizează pe Sorina Pintea și acuză liderii PSD care n-au făcut-o. 

”Am urmărit cu interes, din mai multe motive, ceea ce i se întâmplă Sorinei Pintea. Și vreau să va spun că mi se pare o grosolănie și o porcărie. O "comandă" și o instrumentare cusută cu ață albă! Cei apropiați mie știu că nu sunt, neapărat, cea mai în măsură să fiu de partea ei, dar nu pot să nu îmi exprim frustrarea pentru ceea ce i se întâmplă și cum i se întâmplă. La un nivel mult mai mic, știu cum e să te "caute" DNA. Am trecut prin asta că manager de spital. Am ținut prima pagină a ziarelor locale și, cu toate că s-a adeverit că nu au avut nici o treaba cu mine, nimeni niciodată nu și-a cerut scuze și nici un comunicat nu a fost dat, vreodată, despre abuzul ce l-au făcut!

De ce mi se pare cusută cu ață albă povestea Sorinei? Pt că se întâmplă în ziua anunțului unei candidaturi! Pt că Sorina a fost manager de spital 8 ani și ministru 2 ani și nu s-a auzit nimic niciodată despre astfel de porcării ce le-ar fi făcut! Pentru că, perioada prin care trece e una grea pt ea, ca om, din punct de vedere al sănătății și mă îndoiesc că pe lista ei de "priorități" ar fi stat, măcar o secundă, banii.

Și ce mi se pare extrem de trist? Că nimeni dintre colegii ei de partid, nu au luat nici o atitudine. Nu a ieșit în presă, nici centrală, nici locală să se declare de partea ei. Să afirme că ei cred în nevinovăția acestui om! Curve de politicieni! Bine că a fost bună în toate campaniile, de pe toate coclaurile și în toată imaginea pozitivă pe care v-ați construit-o pe spatele ei!

Sorina dragă, să-ți dea Dumnezeu putere și multă sănătate! Mă rog pt ține și pt familia ta! Să reușiți să treceți cu bine peste tot răul!” a scris Marcela Papici. 

Cine e Marcela Papici

Marcela Papici a fost viceprimar PNL în municipiul Satu Mare. În 2015, când era în PNL, i s-a propus preluarea funcției de manager al Spitalului Județean din Satu Mare. La doar un an, procurorii DNA Oradea au făcut o anchetă penală care viza infracțiuni de corupție sau asimilate din perioada 2008-2016, inclusiv la Spitalul Județean Satu Mare, privind acordarea unor contracte din bani publici unor firme apropiate de ALDE. În 2016, ea a candidat pe listele ALDE la Senat. În 2017, și-a pierdut funcția din Spital, dar nu a fost niciodată trimisă în judecată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel