Un deputat PNL cere demisia ministrului Sănătății: Este inacceptabil

Deputatul PNL Diana Tuşa acuză mai multe instituţii că şi-au pasat responsabilitatea în cazul copiilor bolnavi din Argeş şi subliniază că se impune demisia tuturor celor implicaţi, "până nu cădem în ridicol".

"Nu se mai poate continua aşa! Se impune demisia tuturor celor implicaţi, până nu cădem în ridicol. Este deja inacceptabil ca trei instituţii ale statului - Ministerul Sănătăţii, ANSVSA şi DSP Argeş - să-şi paseze responsabilitatea una alteia în cazul copiilor infectaţi din Argeş, iar noi să privim neputincioşi la un astfel de management de criză dezastruos. Comunicarea autorităţilor din ultimele patruzeci de zile, defectuoasă şi contradictorie, nu ne pune doar pe gânduri, ci ne sperie de-a dreptul, întrucât nici acum nu ştim cauzele acestei probleme de sănătate publică', susţine Tuşa într-un comunicat de presă, citează Agerpres.

Citește și: Victor Ponta, mesaj de ultimă oră: Să renunți e greșit

Ea subliniază că într-o situaţie de criză oamenii aşteaptă răspunsuri clare, nu opinii sau ipoteze emise de reprezentanţii instituţiilor.

'Este inacceptabil ca ministrul Sănătăţii, domnul Patriciu Achimaş-Cadariu, să ne spună neputincios că nu ştie care este sursa îmbolnăvirii după atâta timp sau să arate cu degetul spre structurile din subordine, iar acestea să emită ipoteze contradictorii. Nu se mai poate continua aşa! Decredibilizăm total instituţiile în acest mod. Cel mai bine pentru toţi ar fi ca domnul ministru Patriciu Achimaş-Cadariu să-şi dea demisia de onoare împreună cu toţi şefii instituţiilor implicate, până nu cădem în ridicol. Iar cei ce vin să ne răspundă clar: care este sursa îmbolnăvirii copiilor şi cum pot fi prevenite astfel de cazuri în viitor', arată deputatul PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel