Victor Ponta, mesaj de ultimă oră: Să renunți e greșit

Victor Ponta este dezamăgit de modul în care autoritățile statului gestionează cazul copiilor diagnosticați cu sindrom hemolitic-uremic și, deși se consolase cu ideea că răspunsurile mult așteptate privind cauzele îmbolnăvirilor nu vor veni, mărturisește însă că le dă dreptate deputatei PNL Diana Tușa și senatorului PSD Șerban Nicolae care insistă să primească un răspuns. "Să renunți e greșit - au dreptate Diana Tușa și Șerban Nicolae și îi susțin în bătălia lor care acum pare fără șanse!", declară fostul premier.

"Doamna Deputat PNL Diana Tusa asteapta un raspuns / Domnul Senator PSD Serban Nicolae cere raspunsuri in plenul Senatului / eu nu mai astept nimic dupa ce am cerut de o luna actiuni, raspunsuri, responsabilitati!!! Gresesc eu sau ei?!?

De la cine sa vina raspunsul???

De la Dl Klaus Iohannis a spus in urma cu 10 zile ca "urmareste cu atentie" / dupa care a plecat iar cu sotia intr-o excursie ?

De la Dl Ministru al Sanatatii Achimas a spus si azi ca a tratat criza "in mod european" si ca isi reproseaza doar "comunicarea"?

De la Dl Ministru al Agriculturii Irimescu a gasit ( gresit) vinovata o firma romaneasca, si acum a disparut din comunicare?

De la societatea civila care ne ataca cu ferocitate cand eram noi la guvernare pt lucruri infinit mai putin importante decat moartea unor bebelusi??? Haideti, drepturile acum sunt "un lux teoretic"!!!

Dar sa renunti e gresit - au dreptate Diana Tusa si Serban Nicolae si ii sustin in batalia lor care acum pare fara sanse!", a scris, marți, pe Facebook, fostul premier Victor Ponta, legat de faptul că nici după 40 de zile de la moartea primului copil confirmat cu E.coli nepatogen care a murit la Spitalul "Marie Curie", oficialii nu pot răspunde cum s-au infectat totuși micuții. 

Diana Tușa: Statul Român are o singură OBLIGAȚIE: aceea de a ne informa

Anterior postării fostului premier, deputatul PNL Diana Tușa semnala într-o postare pe pagina sa de socializare: "Știu, nimeni nu se mai așteaptă ca Statul român să acționeze! Ne-am obișnuit cu atât de cunoscutul Dumnezeu cu mila... 

Însă, pentru toate obligațiile noastre de cetățeni ai acestui stat, el, Statul Român, are o singură OBLIGAȚIE: aceea de a ne informa! Nu doar pe mine, pentru că sunt deputat. Ci pe mine, ca părinte. La fel, pe alte milioane de părinți!".

Revolta Dianei Tușa a crescut însă, urmărind dezbaterile din această dimineață, din plenul Senatului.

"Ceea ce Avem un sistem medical care, din păcate, nu iubește deloc copiii!
Este singura concluzie la care se poate ajunge, urmărind dezbaterile din aceasta dimineata, din plenul Senatului. Nu de scuze sau justificări au nevoie părinții, ci de răspunsul clar la întrebarea: care sunt cauzele îmbolnăvirii copiilor si cum se pot preveni astfel de situații ?
Citiți mai jos afirmația Ministrului Sanatatii, dl. Achimaş-Cadariu: Îmi asum acest mandat. Ceea ce pot să spun este că dincolo de probleme de comunicare, pe care mi le asum, s-au parcurs toţi paşii care s-ar fi parcurs în orice ţară din această lume. Mă depăşeşte ceea ce s-a comunicat.
P.S. Aproape 75% dintre senatorii au lipsit de la întâlnirea cu ministrul Sănătății..." , a revenit Diana Tușa într-o nouă postare pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel