Un deputat din Canada a participat la ședința de plen din toaletă. Bărbatul și-a cerut scuze în fața parlamentului / VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un parlamentar canadian și-a cerut scuze pentru că s-a prezentat de la distanță la o sesiune parlamentară dintr-o toaletă.

Un parlamentar canadian și-a cerut scuze pentru că s-a prezentat la o sesiune parlamentară dintr-o cabină de toaletă. Deputatul liberal Shafqat Ali a fost criticat vineri de un parlamentar al Partidului Conservator, după ce colegii au observat pe imagini fundalul unei toalete pe care o cunoșteau.

„Camera a fost montată pe marginea peretelui, chiar deasupra părții din spate a toaletei”, a spus un deputat.

Acesta este al doilea parlamentar liberal în doi ani care este prins într-o situație jenantă la un apel Zoom.

Shafqat Ali , un fost dealer imobiliar în vârstă de 55 de ani, a fost ales anul trecut pentru a servi în districtul de la nord-vest de Toronto.

Incidentul a avut loc în timpul unei dezbateri asupra unui proiect de lege a unui deputat în Camera Comunelor, unde mai mulți membri au intrat în ședință prin apel video privat care a fost vizibil doar pentru colegii lor deputați.

Deputatul conservator Laila Goodridge, care a participat în persoană la ședință, a inițiat o cerere de procedură, sugerând faptul că al ei coleg „ar putea să participe dintr-o toaletă”.

O pagină parlamentară a confirmat apoi că un membru „părea să fie în toaletă”.

Acest lucru a declanșat o mustrare din partea vicepreședintelui adjunct al Camerei, care a cerut tuturor parlamentarilor să fie „prudenți cu privire la modul în care ne folosim dispozitivele și să fie conștienți de împrejurimi atunci când sunt online”.

Parlamentarul și-a cerut scuze

Discuția despre locul unde se află Shafqat Ali a fost ridicată din nou în sesiunea de luni. Liderul Camerei Conservatoare John Brassard a oferit mai multe detalii despre incident.

„Cei care au asistat la evenimente l-au văzut destul de clar pe parlamentarul liberal intrând în ceea ce părea a fi o toaletă într-una dintre toaletele bărbaților situate chiar la acest etaj al acestei clădiri”, a spus domnul John Brassard.

„Tencuiala, ușa din lemn, balamalele din oțel inoxidabil și cârligul de haine de pe spatele acelei uși... toate păreau destul de familiare. Se pare că acea cameră era montată pe marginea peretelui chiar deasupra spatelui toaletei. Membrul Parlamentului folosea literalmente toaleta în timp ce participa la o ședință a Camerei Comunelor, catedrala democrației canadiene”, a continuat el.

La scurt timp după ce John Brassard a vorbit, Shafqat Ali a fost chemat în Parlament să-și ceară scuze pentru „lipsa de judecată”.

„Iau această problemă în serios și promit să nu repet niciodată această eroare”, a spus el.

Vicepreședintele Chris D'Entremont a decis că problema a fost închisă după „scuzele sincere ale domnului Ali”, conform BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel