Un cunoscut supermodel, diagnosticat cu cancer: Să nu vă pară rău pentru mine

Unul dintre cele mai cunoscute supermodele, acum în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit recent că a fost diagnosticată cu carcinom ductal in-situ, o formă incipientă de cancer la sân.

În data de 12 martie, Janice Dickinson, a primit un diagnostic șocant, după ce medicii i-au descoperit un nodul de mărimea unui bob de mazăre în sânul drept, în urma unei investigații de rutină: cancer. 

Dezvăluirea a fost făcută într-un interviu exclusiv pentru Daily Mail.

"Să nu vă pară rău pentru mine. Voi fi aici mult, mult timp de acum înainte, nu scăpați de mine prea curând", a spus ea pentru sursa citată, care precizează că fostul supermodel va suferi în curând o interveție chirurgicală, urmată de radioterapie.

Janice Dickinson a fost un fotomodel care ținea prima pagină a revistelor de profil, în anii 80. A început să lucreze ca model la 17 ani. Poza ei apare pe prima pagină a unor reviste ca Harper's Bazaar, Vogue și Playboy. Janice Dickinson a lucrat împreună cu personalități din branșa modei ca: Giorgio Armani, Gianni Versace și Calvin Klein. Ea ajunge finalistă în 4 etape la emisiunea TV America’s Next Top Model, făcând și parte din comisie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel