Un cunoscut rapper a murit de Covid-19

Rapperul britanic Ben Chijioke, cunoscut sub numele „Ty", a murit după ce a pierdut lupta cu coronavirusul, a anunțat echipa sa.

Rapperul britanic Ben Chijioke, cunoscut sub numele „Ty", a murit după ce a pierdut lupta cu coronavirusul, a anunțat echipa sa, transmite The Sun. Ty a fost internat la începutul lunii aprilie cu simptome de Covid-19.

O pagină de strângere de fonduri pentru artist a fost înființată după ce acesta s-a îmbolnăvit. „La scurt timp după internare, el a intrat într-o comă indusă pentru a-i ajuta corpul să primească tratamentul necesar", scria pe pagina de strângere de fonduri.

Era „mult mai bine”, apoi a decedat

Site-ul, actualizat ultima dată pe 19 aprilie, a transmis că rapperul a ieșit de la terapie intensivă și că este „mult mai bine", înainte ca acesta să moară.

Lumea hip-hop-ului din Londra l-a plâns pe Ty. Rapperul Ghetts a postat pe Instagram: „RIP TY. Spun din suflet, am avut mult respect pentru Ty, unul dintre primii din generația veche care să-mi arate dragoste și să mă ajute, zbori, Ty".

Rapperul cu origini nigeriene a debutat cu albumul „The Awkward", din 2001. Ultimul său album solo, „A Work of Heart", a fost lansat în 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel