Un cunoscut jurnalist se retrage după ce a fost dat afară

Din această toamnă, nu ne vom mai începe diminețile cu un cunoscut jurnalist. 

Matinalul Pro FM va fi fără Andrei Gheorghe. Noua formulă a emisiunii de dimineață va fi realizată de Greeg și Marius Onuc, potrivit paginademedia.ro. Directorul Pro FM a afirmat că Andrei Gheorghe a avut un contract pe doi ani care a expirat și nu va mai prelungit. Andrei Gheorghe a realizat matinalul cu Greeg la Pro FM în ultimii doi ani. Înainte de Gheorghe, matinalul Pro FM era prezentat de Greeg cu Marius Onuc, formulă care este acum realuată. 

Andrei Gheorghe a afirmat că nu i s-a justificat faptul că nu i-a fost prelungit contractul, dar nici nu se aștepta. ”Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară. Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puțin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern” afirmă Andrei Gheorghe. 

Jurnalistul a mai precizat: ”Digi nu e o organizație de presă, nu e media, după părerea mea. Media e atunci când vrei să fii numărul unu. Este atunci când trăiești din banii încasați. Când trăiești, când exiti pentru nevoile publicului tău. Orice altceva nu e media. Dacă banii nu sunt făcuți din rating, e altceva. Mie mi-e foarte greu să nu vreau să fiu numărul 1”. 

”Cred că mă retrag din media. Sunt om de radio și am făcut cu mare drag tot ce am făcut până acum. Sunt pe Facebook, nu dispar de tot din lume. E de ajuns. Sunt bătrân. Mi s-a reproșat asta” a conchis Andrei Gheorghe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel