Un cunoscător al soților Ceaușescu îi dă în vileag

Fostul senator Marius Marinescu vă va purta pe urmele soților Ceaușescu, sâmbătă, la “Asta-i România!”.


Sâmbătă, la “Asta-i România!”, fostul senator Marius Marinescu, unul dintre puținii oameni care știu secretele cuplului dictatorial, vă va purta pe urmele soților Ceaușescu, dar și prin cotloanele Palatului în care cei doi au trăit până la data de 20 decembrie 1989.

Dincolo de opulența și grandomania în care se scăldau "cei mai iubiți fii ai țării", Palatul Primăverii ascunde câteva încăperi secrete.
 
“În Palatul Primăverii se află un buncăr secret antiatomic, făcut special pentru dictatori și săpat la zece metri sub pământ. Ca să ajungi acolo trebuie să fii de-al casei și să știi cum se trece de ușa camuflată în perete. Este un buncăr bine securizat în caz de bombardament aerian”, va spune fostul senator Marius Marinescu.
 
[citeste si]
 
După cele 17 trepte de marmură, care separă două intrări, pare că ajungi într-o sală de ceremonie, și nu în cel mai sigur și bine păzit loc din România. În centrul buncărului, dotat cu generator, ventilație și apă curentă, se află o masă de lemn masiv și opt jilțuri sculptate.
 
Dincolo de zidurile groase, se spune că s-ar afla mai multe tuneluri care se întind pe zeci de kilometri sub București. Se pare că numai câțiva dintre oamenii lui Ceaușescu știau de ele, iar străzile subterane pot fi și astăzi folosite de Președintele țării, a cărui reședință se află la doi pași de Palatul Primăverii.
 
Sâmbătă, la “Asta-i România!” de pe Kanal D, emisiune ce va începe la ora 23:00, veți putea urmări ineditul material și veți avea ocazia de a trece dincolo de ușile bine mascate ale Palatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel