Un criminal în serie a fost arestat de FBI. A acționat în Missouri și Kansas

DC News
DC News

Un bărbat a fost arestat de agenții FBI, fiind suspectat de crime în serie.

FBI a declarat luni că a arestat un „suspect de crime în serie” despre care se crede că ar fi responsabil pentru uciderea a șase persoane și rănirea altor două în Missouri și Kansas, relatează CNN

Perez Reed, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat vineri după ce a coborât dintr-un tren în Independence, Missouri, a transmis FBI într-un comunicat de presă. Anchetatorii au spus că Reed avea un bilet pentru a călători din St. Louis, Kansas City, Missouri și că purta un pistol semi-automat de calibru 40 în momentul arestării sale.

„Acest calibru se potrivește cu cartușele armelor de foc găsite la locul crimelor nerezolvate din orașul și regiunea St. Louis în septembrie 2021”, se arată în comunicatul de presă. „Cel puțin șase victime au fost împușcate, patru mortal, cu aceeași armă de foc de calibrul 40” mai arată sursa citată. 

Reed neagă acuzațiile

Reed a acceptat vineri să răspundă la întrebările agenților și a negat că a rănit pe cineva, potrivit unei declarații pe propria răspundere din plângerea penală depusă la o instanță federală din Missouri. Victimele au fost împușcate între mijlocul lunii septembrie și sfârșitul lunii octombrie, conform calendarului stabilit conform declarației pe propria răspundere.

Reed locuia în St. Louis, dar a călătorit în Kansas City, Kansas, a spus FBI. Acolo au fost împușcate și ucise alte două victime, iar modul în care au fost uciși se află în concordanță cu crimele din zona St. Louis, a explicat FBI.

Criminalul a fost înregistrat de camerele video

Potrivit declarației pe propria răspundere, securitatea complexului de apartamente al ultimei victime a oferit oamenilor legii o fotografie a permisului de conducere al lui Reed, care a fost folosit pentru a intra în clădire. Pelicula video de pe camera de supraveghere a clădirii arăta un bărbat de culoare cu un tatuaj semilună pe frunte. Acel tatuaj este în concordanță cu tatuajul lui Reed.

În comitatul St. Louis, Reed este acuzat de două crime, o agresiune de gradul întâi și trei capete de acuzare pentru atac armat, potrivit Procuraturii din regiunea St. Louis. Până acum, Reed a fost acuzat federal de transportul interstatal al unei arme de foc cu intenția de a comite o infracțiune, potrivit plângerii penale.

Crimele vor continua să fie investigate în orașul St. Louis și Kansas City. Reed nu a fost taxat acolo. Reed se află în detenție federală, potrivit Procuraturii din St. Louis County.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel