Un craiovean plasat în carantină, 1.000 de lei amendă și dosar penal pentru că a condus fără permis

Un craiovean plasat în carantină, 1.000 de lei amendă și dosar penal pentru că a condus fără permis / Foto: Pixabay
Un craiovean plasat în carantină, 1.000 de lei amendă și dosar penal pentru că a condus fără permis / Foto: Pixabay

Un craiovean plasat în carantină s-a ales cu 1.000 de lei amendă și dosar penal pentru că a condus fără permis.

Un bărbat de 47 de ani din Craiova a urcat la volanul unei mașini deși nu avea permis de conducere. Omul a fost prins de polițiști, iar în plus, s-a mai ales și cu o sancțiune pentru că a plecat din carantină. Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost oprit în trafic, pe strada Tineretului din Craiova, scrie realitateadecraiova.net.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă. Totodată, bărbatului i-a fost aplicată şi o sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor privind carantina”, informează IPJ Dolj.

O femeie s-a autoizolat în toaleta avionului, după ce şi-a făcut un test COVID în timpul zborului

Dacă la noi unii fug din carantină, în SUA o femeie s-a închis în toaleta unui avion, după ce a aflat că are COVID-19, în urma unui test făcut la jumătatea unui zbor din Chicago spre Islanda.

O profesoară a spus că a început să o doară în gât la jumătatea călătoriei, aşa că s-a dus la baie pentru a efectua un test rapid, care a confirmat că era infectată cu SARS-CoV-2, potrivit The Guardian.

„Mi-am luat testul rapid şi m-am adus în baie, iar după două secunde erau două linii”, a declarat profesoara. „Erau 150 de persoane în avion, iar cea mai mare teamă a mea era să nu le dau virusul", a spus ea.

Femeia a postat un scurt videoclip pe TikTok din interiorul încăperii înguste, scriind: „Am fost testată pozitiv pentru Covid în timp ce eram deasupra Oceanului Atlantic". „Cartierul meu de carantină VIP", a adăugat ea.

În secţiunea de comentarii a platformei, a explicat că a primit două teste PCR negative înainte de îmbarcare. 

„Am optat să rămân în baie pentru că nu am vrut să fiu în preajma altor persoane în timpul zborului", a declarat profesoara. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel