Un cort în care se ținea o slujbă religioasă a luat foc, la Baia Mare

Fotografie creată de moein moradi, de la Pexels
Fotografie creată de moein moradi, de la Pexels

Un cort pentru evenimente a ars în Baia Mare, duminică dimineața.

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața într-un cort pentru evenimente în care se ținea o slujbă, în Baia Mare, județul Maramureș. Un bărbat a suferit arsuri pe față și mâini, transmite Mediafax. Potrivit ISU Maramureș, incendiul a izbucnit într-un cort pentru evenimente de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Din primele informații ale pompierilor, în interior se desfășura un serviciu religios. Toate persoanele s-au autoevacuat.

La fața locului au intervenit două echipaje de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul a fost lichidat de pompieri. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune la instalația de încălzire cu butelii cu gaz. Una dintre acestea a avut scăpari de gaz și a provocat incendiul. Un bărbat de circa 30 de ani a fost tratat la fața locului după ce a suferit arsuri la nivelul mâinilor și feței. Acesta a refuzat transportul la spital.

Un incendiu puternic a izbucnit în județul Olt, în lunca Dunării

Un incendiu de vegetaţie izbucnit în lunca Dunării, lângă localitatea Gârcov, a afectat o suprafaţă de 70 de hectare, a anunţat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

"Mai bine de şase ore au acţionat echipajele de pompieri din cadrul ISU Olt şi ISU Teleorman, pentru stingerea unui izbucnit la vegetaţie uscată, lăstăriş şi păpuriş, în lunca Dunării, pe raza localităţii Gârcov. Misiunea a fost îngreunată de vântul puternic şi de accesul foarte dificil al autospecialelor în zona de manifestare a incendiului", se arată într-un comunicat transmis de ISU Olt.

Conform sursei citate, în urma incendiului au ars aproximativ 70 de hectare de vegetaţie uscată, lăstăriş şi păpuriş.

Pompierii reamintesc faptul că arderea vegetaţiei uscate este interzisă, singura excepţie fiind carantina fitosanitară, stabilită de autorităţile competente, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel