Un copil de un an a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Tragedie în județul Gorj. Un copil de doar un an a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat.

Un copil de un an a murit după ce tractorul în care se afla, împreună cu un alt copil şi un bărbat, s-a răsturnat pe un drum din Valea Motrului, transmite Agerpres.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 30 de ani din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe DS Valea Motrului, un ansamblul de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat şi neînregistrat în circulaţie şi o semiremorcă confecţionată artizanal, s-a răsturnat în afara drumului. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori, de 1 şi patru luni şi 8 ani, fiind transportaţi la spital, unde minorul de 1 ani şi patru luni a decedat.", precizează IPJ Gorj.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel