Un copil de nouă ani şi sora adolescentă a acestuia au supravieţuit accidentului aviatic din Rusia

Accident Rusia
Accident Rusia

Un copil de nouă ani şi sora sa adolescentă se numără printre supravieţuitorii accidentului aviatic de la Petrozavodsk (Carelia - în nord-estul Rusiei), în care cel puţin 44 de persoane, inclusiv mama lor, au murit, anunţă Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, citat de AFP.

Anton Terehin, în vârstă de nouă ani, şi Anastasia Terehina, 14 ani, originari din Iujno-Sahalinsk (Extremul Orient rus), figurează pe lista celor opt supravieţuitori ai accidentului, transmite Mediafax.

Un purtător de cuvânt al Ministerului a confirmat că cei doi copii primesc îngrijiri medicale la Petrozavodsk. Mama lor, Oksana, a murit în accidentul aviatic. Potrivit site-ului Life News, copiii sunt în stare de inconştienţă şi au numeroase arsuri şi traumatisme. Unchiul lor, care îi aştepta la Petrozavodsk, a avut o criză cardiacă atunci când a aflat de accident, fiind spitalizat şi operat.

O însoţitoare de bord este singura supravieţuitoare dintre cei nouă membri ai echipajului. Şapte dintre cei opt supravieţuitori ai accidentului sunt în stare extrem de gravă.

Un suedez, un olandez şi doi ucraineni figurează pe lista morţilor, precum şi o familie de patru persoane cu naţionalitate rusă şi americană.

Patruzeci şi patru de persoane au murit luni seara în aterizarea ratată, pe o autostradă, a unui avion rusesc, în apropiere de aeroportul Petrozavodsk, în Karelia (nord-vestul Rusiei), a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel