Un copil de doi ani a căzut de la etajul unui hotel din Eforie Nord

Un copil de doi ani a căzut de la etajul unui hotel din Eforie Nord / Foto: Pixabay, de PixelHeini
Un copil de doi ani a căzut de la etajul unui hotel din Eforie Nord / Foto: Pixabay, de PixelHeini

Incident grav în Eforie Nord. Un copil de doi ani a căzut de la etajul unui hotel.

O fetiță în vârstă de doi ani a ajuns la spital luni, 4 iulie, după ce a căzut de la etajul unui hotel din Eforie Nord, scrie Ziarul de Iași. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Judeţean (SAJ) Constanţa, incidentul s-a petrecut la Hotelul Delfinul din Eforie Nord, copilul fiind găsit căzut în iarbă, de către un turist care a sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al SAJ Constanța, care a constatat că fetița a suferit un traumatism cranio-facial și traumatisme la mâini și picioare. Ea a fost transportată conștientă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Potrivit Realitatea Plus, starea fetiței nu este una gravă, iar medicii speră că aceasta se va recupera cu succes.

VEZI ȘI: Un tânăr a murit după ce a căzut în interiorul unei scări de bloc din Pitești

Cine este femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Urma să se recăsătorească cu tatăl micuților 

Femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, era o tânără de 33 de ani, frumoasă și care părea fericită, din pozele pe care le postase anterior pe rețelele de socializare. Ea urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme, scrie ȘtirileProTv.ro.

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, acolo unde muncește. Bărbatul urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, ar fi decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. Femeia locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara.  În dimineața tragediei ea ar fi plecat cu ei la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița unde a urcat pe acoperiș. Femeia s-a aruncat apoi în gol împreună cu micuții.

VEZI ȘI: Sinuciderea de la Timișoara, trasă la indigo în Rusia. O femeie s-a aruncat cu cei doi copii ai săi de pe fereastra unei clădiri din Volgograd

Se pare că înainte de a se arunca în gol de pe un bloc cu zece etaje cu cei doi copii ai ei, tânăra mamă a interacționat cu o femeie care locuia în imobil, scrie wowbiz.ro. Locatara imobilului spune că a văzut-o pe femeie de pe geam, cu câteva minute înainte de tragedie. Mama celor doi copii ar fi văzut-o pe aceasta la fereastra apartamentului său și ar fi rugat-o să-i deschidă ușa de la intrarea în bloc. Tânăra mamă a mințit-o pe femeie că și-a uitat cartela, iar locatara a întrebat-o unde se duce, moment în care aceasta i-a explicat că merge la un etaj de sus, iar după aceea a avut loc întreaga tragedie.

Tragedia de la Timișoara a șocat întreaga Românie. Atunci au apărut mai multe imagini surprinse în preajma blocului în care s-a petrecut totul. Pe fotografiile surprinse de jurnaliști se poate observa o jucărie, chiar lângă trupul neînsuflețit al băiețelului de trei ani, aceea pe care copilul a ținut-o în mână când a căzut în gol. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel