VIDEO. Un copil de doar 9 ani a convins mii de oameni din întreaga lume să planteze 240.000 de copaci

O fetiță de doar 9 ani a reușit să convingă mii de oameni din întreaga lume să planteze 240.000 de copaci.

Licypriya Kangujam este o activistă de mediu din India. Ea a împlinit 9 ani pe 2 octombrie. Copilul are mii de urmăritori pe contul său de Twiterr, iar de ziua ei în loc se ceară jucării sau urări de bine, fata le-a cerut internauților să planteze fiecare câte un copac, scrie Euronews.

Oameni din întreaga lume au răspuns apelului ei, iar până acum au fost plantați 240.000 de copaci. Primii care au plantat copaci au fost copiii din statul Lucknow, statul în care s-a născut Licypriya. Organizația Sustainable Green Initiative a contribuit prin plantarea a 200.000 de pomi fructiferi.

"Am decis să plantăm pomi fructiferi deoarece ar putea schimba viața mai ales în comunitățile sărace, ajutându-i să obțină venituri din vânzarea fructelor", a declarat Aarav Seth, un activist de mediu în vârstă de doar 12 ani. 

Tinerii din Emiratele Unite s-au alăturat inițiativei și au plantat 15.000 de copaci, de ziua activistei, sub inițiativa: "Plantează o moștenire".

"Le mulțumesc tuturor părinților, copiilor, școlilor și organizațiilor locale care au ieșit să planteze copaci de ziua mea pentru a aduce o schimbare în această lume”, a spus Licypriya. 

Fetița spune că deși planul inițial era să planteze câțiva copaci de ziua ei, acum își dorește să inspire și mai mulți oameni, astfel ca până la sfârșitul anului 2020 să fie plantați un milion de copaci. 




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel