Un copil de doar 3 ani a anunțat la 112 că și-a găsit părinții morți

Un copil de doar trei ani din Hunedoara și-a găsit părinții morți- mama înjunghiată, tatăl spânzurat.  

Anchetatorii presupun că este vorba de o crimă urmată de sinucidere cu atât mai mult cu cât familia era una cu una probleme sociale. Bărbatul era alcoolic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, agent principal Adriana Voinea, un copil a anunţat Poliţia, sâmbătă dimineaţă, că şi-a găsit mama moartă, probabil înjunghiată, şi tatăl spânzurat, din municipiul Hunedoara, scrie Mediafax.

Anchetatorii presupun că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Ei au găsit-o pe femeie moartă în bucătărie. Pe corp, aceasta avea mai multe lovituri de cuţit. Bărbatul a găsit spânzurat de ţeava de gaz, într-o altă cameră a locuinţei.

"Poliţia a fost sesizată de către o femeia, în jurul orei 9.00, că un minor de 3 ani şi-a găsit mama ucisă de tată. La faţa locului a fost trimisă o echipă operativă. Femeia a fost găsită moartă în bucătărie. Soţul ei, de 35 de ani, a fost găsit mort prin spânzurare de o ţeavă de gaz. Cei doi proveneau dintr-o familie cu probleme sociale, în care bărbatul consuma băuturi alcoolice. Ancheta este în curs", a declarat la Bogdan Niţu de la IPJ Hunedoara, potrivit RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel