Un copil de 11 ani, cel mai tânăr soldat care a defilat de 1 Decembrie

Ema Apostu / 03 dec 2018 / 17:58 Salveaza PDF Comentarii
Parada militara
Descriere foto: Parada militara

Un băiețel de doar 11 ani a reuși să impresioneze, după ce a participat la parada de 1 Decembrie. Ministerul Afacerilor Interne și-a exprimat recunoștința într-un mesaj pe Facebook.

"El este Ștefan și este cel mai tânăr soldat care a defilat de Ziua Națională a României. L-am observat de la momentul începerii paradei militare și ne-a uimit prin seriozitatea și disciplina de care a dat dovadă. Deși a fost foarte frig, pe chipul acestui copil de 11 ani se citea bucuria și mândria de a participa la o astfel de manifestare. Felicitări, Ștefan! Felicitări, tuturor voluntarilor care păstrează vii tradițiile de luptă ale României! Cu respect!", a fost mesajul celor de la MAI.

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecție și Pază și Administrația Națională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice și circa 50 de aeronave, între care și aproximativ 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere, au participat sâmbătă, 1 Decembrie, începând cu ora 10.00, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27