Un copil cu arsuri pe 75% din suprafaţa corpului, internat la Spitalul 'Grigore Alexandrescu'

Ambulanta
Ambulanta

Un copil în vârstă de 3 ani din judeţul Vaslui, care a suferit arsuri pe 75% din suprafaţa corpului, a fost internat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, a anunţat, duminică, Ministerul Sănătăţii.

O echipă de medici de la Ministerul Sănătăţii, condusă de secretarul de stat Horaţiu Moldovan, a aşteptat, sâmbătă seară, sosirea echipajului de terapie intensivă mobilă care a adus pacientul de la Iaşi.

"L-am examinat şi eu ca medic pe acest copil în sala de operaţii şi sper într-o minune. Starea micuţului pacient este destul de gravă, prognosticul meu fiind destul de rezervat, însă poate fi şi o evoluţie favorabilă, fiindcă este pe mâna celor mai buni specialişti. În acest caz, toată lumea şi-a făcut bine treaba, de la cei de la Ambulanţa Vaslui, până la personalul medical de la Spitalul 'Sfânta Maria' din Iaşi, dar şi cei de la echipajul TIM care l-au adus la Bucureşti. Cazul a fost manageriat corect", a declarat Horaţiu Moldovan, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Sănătăţii.

Copilul a suferit, vineri, arsuri pe o mare suprafaţă a corpului, după ce mai multe haine puse la uscat pe o sobă au căzut peste el, în timp ce dormea. El a fost transportat iniţial la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel