Un copil care și-a înjunghiat prietenul în vârstă de 12 ani de 70 de ori și a încercat să îl decapiteze, condamnat la 16 ani de închisoare

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un copil care și-a înjunghiat prietenul în vârstă de 12 ani de 70 de ori și a încercat să îl decapiteze a fost condamnat la 16 ani de închisoare.

Un băiat de 15 ani a fost condamnat la 16 ani de închisoare după ce anul trecut și-a ucis prietenul, în vârstă de 12 ani. Marcel Grzeszcz l-a înjunghiat de 70 de ori pe Roberts Buncis și ar fi încercat să îl decapiteze, scrie Sky News.

Polițiștii au găsit cuțitul folosit de acesta în craniul victimei. Crima a avut loc la Fishtoft, lângă Boston, pe 12 decembrie, cu doar două zile înainte de ziua lui Roberts. Marcel Grzeszcz, care avea  atunci 14 ani, a negat crima, dar a recunoscut uciderea din culpă. El a declarat că Roberts a adus un cuțit la fața locului și el doar s-a apărat, după ce amicul său a încercat să îl înjunghie în momentul în care s-au certat din cauza unor droguri. Judecătorii nu l-a crezut și a decis că crima a fost „motivată de furie”.

Judecătorii au susținut că crima a fost premedidată

Mesajele din telefonul băiatului au arătat că Grzeszcz i-a spus lui Roberts să-l întâlnească în pădure, la primele ore ale dimineții, cu promisiunea că va primi 50 de lire sterline dacă îl va ajuta să mute ceva.

„Când v-ați întâlnit în zona împădurită, defunctul era neînarmat și nu știa ce avea să se întâmple. Ați venit înarmat cu un cuțit mare și cu mănuși de latex intenționând să îi provocați vătămări corporale grave.”, a spus judecătorul judecător Jeremy Baker.

El a spus că atacul a fost planificat și premeditat și că Grzeszcz a făcut „un efort hotărât de a scăpa basma curată”. Juraților li s-a spus despre mesajele pe care le-a trimis unui prieten după crimă, în care el a spus că „lucrurile au mers prost” și „nu trebuia să meargă așa”. Curtea a auzit și despre trecutul tulburat al băiatului. Grzeszcz fusese dat afară din școală pentru că avea un cuțit și trimis la o o școală de corecție. Ulterior el a fost exclus dintr-o altă școală pentru vânzarea de droguri.

Tatăl lui Roberts, Edgars Buncis, a declarat: „Cum pot exprima în cuvinte ce simt? Totul este greșit. Niciun tată nu ar trebui să-și îngroape fiul. Nimic nu este un motiv pentru asta. Mi-am pierdut scopul în viață. Viața mea este într-un cimitir. Mă simt gol și nimic nu va schimba asta.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel