Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea, găsit după 6 zile în altă țară, după ce s-a ascuns într-un container

Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea, găsit după 6 zile în altă țară, după ce  s-a ascuns într-un container / Foto: Pixabay, de Markus Distelrath
Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea, găsit după 6 zile în altă țară, după ce s-a ascuns într-un container / Foto: Pixabay, de Markus Distelrath

Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea s-a ascuns într-un container. A fost găsit după 6 zile în altă țară.

Un simplu joc se putea termina cu o tragedie. Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii  săi s-a ascuns în Bangladesh și a fost găsit în Malaezia, 6 zile mai târziu, scrie Pipa News. Băiatul a ajuns în Malaezia din Bangladesh în timp ce se juca.

Știm deja că unul dintre jocurile preferate ale copiilor este de-a v-ați ascunselea, oriunde văd un loc unde să se ascundă, încep să se joace. Deși este foarte distractiv, se întâmplă și accidente grave. Este și cazul acestui copil care un copil care a ajuns dintr-o țară în alta, fără ca familia sa să știe despre asta.

Copilul se juca cu prietenii lui, iar membrii familiei sale nici nu știau că acesta a trecut granița în timp ce se juca. Incidentul a avut loc pe 11 ianuarie în Bangladesh, iar copilul a fost găsit șase zile mai târziu în Malaezia. Cei care l-au văzut au fost șocați pentru că nu înțelegeau cum a putut copilul să ajungă acolo.

A fost găsit într-un container



Pe 17 ianuarie, când angajații din Port Klang, Malaezia, au descărcat containere de transport din Bangladesh, au rămas cu gura căscată. Din una dintre aceste cutii a ieșit un copil. Nu putea vorbi și nici măcar să înțeleagă limba locală, așa că nu puteau obține nicio informație de la el.

La început au crezut că băiatul a devenit victimă a traficului de persoane, așa că la fața locului au fost chemați polițiștii. Ulterior, în cadrul anchetei, oamenii legii au aflat că băiatul este rezident în Bangladesh și a stat închis în containerul de transport maritim timp de 6 zile.

Băiatul se numește Fahim și se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii săi. El a ales un container în care să se ascundă și s-a încuiat accidental în el. A strigat după ajutor, dar nimeni l-a auzit. Așa se face că băiatul a stat în container timp de 6 zile și a fost transportat aproximativ 2000 de mile. El a fost transportat de urgență la spital, se află în afara oricărui pericol și momentan se recuperează. De asemenea, se fac aranjamente pentru a-l trimite înapoi în Bangladesh, la familia lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel