Un copil, bătut de alţi minori în Piteşti. Poliţia a deschis o anchetă

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un copil din Piteşti a fost bătut de alţi minori duminică seară. Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare. Poliţia a intrat deja pe fir. 

Clipul video arată cum băiatul este lovit şi pus la pământ de alţi minori. La un moment dat, se aude un apel către agresor prin care i se cere să lase victima în pace. Poliţia a început o anchetă. 

VEZI MATERIALUL VIDEO AICI

„În cursul serii de 04 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în cartierul Trivale din Pitești, a avut loc o stare conflictuală între mai mulți tineri.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care au identificat trei tineri, cu vârstele cuprinse între 13 și 14 ani, implicați în conflict.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeş pentru E-Piteşti.ro.

Cazul nu este singular 

La începutul lunii mai, un copil de 11 ani a fost lovit cu pumnii și picioarele de colegi în curtea unei școli din Mureș. 

Incidentul s-a petrecut la școala gimnazială din comuna Band. După ora de limba engleză, copiii de clasa a patra au ieșit în curte ca să se joace, doar că joacă s-a transformat într-o ceartă. Un elev de 11 ani a fost trântit la pământ și lovit cu pumnii și picioarele de alți doi colegi, transmite PRO TV.

„A alergat la mine un elev din curtea şcolii să îmi spună că în spate se bat copii şi un elev este căzut pe jos. Mi-a zis că nu poate să respire. Aşa spaimă nu ştiu dacă am trăit vreodată în 30 de ani de predat.”, a mărturisit Solyom Ildiko, profesoară de engleză.

Copilul a ajuns la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Cu toate că nu a rămas internat, trebuie să facă mai multe investigații.

„Copilul ar avea probleme şi la rinichi, a fost lovit şi la rinichi.”, a declarat Bartha Maria, director adjunct.

VEZI Copil de 11 ani, lovit cu pumnii și picioarele de colegi în curtea unei școli din Mureș. Director: L-au lovit și la rinichi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel