Un copil a supraviețuit ca prin miracol, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Un copil a s supraviețuit ca prin miracol, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală / Foto: Pixabay
Un copil a s supraviețuit ca prin miracol, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală / Foto: Pixabay

Miracol în Capitală! Un copil a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din București.

Un copil a căzut, joi, de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, dar a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital, transmite Agerpres. 

"Astăzi, prin apel 112, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor s-a precipitat de la etajul 6 al unui imobil din Sectorul 2. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, împreună cu echipaje de prim ajutor. Minorul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză au fost declanşate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru stabilirea situaţiei de drept.", a anunţat Poliţia Capitalei. 

Deocamdată nu se cunosc date despre vârsta copilului sau dacă acesta se afla singur acasă sau împreună cu familia.

Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat că micuțul plângea

Un caz șocant  a avut loc în Rusia, la sfârșitul lunii mai. Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, după ce s-a enervat că micuțul plângea, scrie Daily Mail. Luni, individul a fost arestat. 

Aleksey Levchenko, în vârstă de 42 de ani, și-a recunoscut fapta și a mărturisit că a aruncat copilul de la etaj deoarece s-a enervat că acesta plângea prea mult. Acuzat de omor, bărbatul riscă acum o condamnare pe viață.

Copilul a fost găsit mort, cu capul înfășurat într-o pungă de plastic, la scurt timp după ce a fost lăsat în apartamentul lui Levchenko, situat în orașul Kirov. Levchenko ar fi invitat două femei la el acasă pe 11 mai. Cei trei ar fi dat o petrecere și ar fi consumat alcool. Unul dintre invitați, o tânără de 26 de ani, numită doar Ksenia, și-a adus fiul de 18 luni la întâlnire. La un moment dat petrecăreții au rămas fără băutură.

Copilul dormea ​​în căruciorul său când femeile au ieșit să cumpere alcool, iar Levchenko a fost lăsat să-l îngrijească pe copil. În timp ce femeile erau la cumpărături, copilul s-a trezit şi a început să plângă. Potrivit anchetatorilor, Levchenko a încercat mai întâi să-l liniştească pe băiețel, punându-i o pungă de plastic pe cap. Deoarece micuțul a continuat să plângă, Levchenko l-a aruncat pe acesta de la balconul aflat la 50 de metri înălțime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel