Un copil a murit înjunghiat de mama lui. Voia să oprească o ceartă între părinți

ambulanta
ambulanta

Un copil de 16 ani a murit. El a fost înjunghiat de propria mamă, după ce a intervenit într-o ceartă iscată între părinți. Mama avea un cuțit în mână și, potrivit primelor informații, și-a înjunghiat, din greșeală, fiul în inimă. 

Femeia a sărit cu un cuţit asupra bărbatului, moment în care băiatul a încercat să îşi apere tatăl şi a fost înjunghiat în zona inimii. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a declarat, la Antena 3, că este posibil ca mama să fi fost victima violenței domestice și copilul de 16 ani este o victimă colaterală.

La faţa locului a ajuns, miercuri seară, o ambulanţă, iar băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Paşcani, unde medicii au încercat timp să îl resusciteze, fără rezultat însă.

Părinţii băiatului au sunat la 112, spunând că adolescentul a căzut şi s-a rănit într-o ţeavă, însă în urma cercetărilor poliţiştii au descoperit că acesta fusese înjunghiat de mama lui.

Diana Tache, fost ofițet MAI, a declarat că totul ține de trauma suferită de mama care a comis acest gest. "Orice abuz în interiorul unei familii poate lua mai multe forme", a subliniat aceasta.

Tragedia a avut loc în Pașcani. Femeia, care este acuzată de ucidere din culpă, a fost reţinută, miercuri seară, iar joi este audiată din nou de către procurorii ieşeni. Tatăl este acuzat de complicitate la omor. Cei doi soţi, cunoscuţi ca fiind consumatori de băuturi alcoolice, mai au doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel