Un copil a fost mușcat de câini. Educatoarea, trimisă în judecată

copil_muscat_caine_10238400
copil_muscat_caine_10238400

O educatoare de la o grădiniță din Timiș a fost trimisă în judecată. Ea este acuzată de vătămare corporală, după ce, în ianuarie 2012, un copil de la grădiniță, pe care-l avea în grijă, a ieșit singur din unitate și a ajuns pe o proprietate privată unde a fost mușcat de câini. Copilul a avut leziuni care i-au pus viața în pericol.

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Timişoara au trimis-o în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă potrivit adsa.ro. Cazul seamănă foarte mult cu cel al lui Ionuț Anghel, copilul găsit mușcat de câini lângă un parc din Capitală. Copilul de la grădiniță era în grija educatoarei, cel din parc era în grija bunicii. În cazul lui Ionuț Anghel, vinovați, până în acest moment al anchetei, au fost găsiți proprietarul terenului și angajați ai ADP Sector 2. Protecția Copilului nu a considerat în cazul lui Ionuț că bunica ar avea vreo răspundere.

Educatoarea nu și-a îndeplinit obligația de supraveghere

Procurorii au precizat că educatoarea "nu şi-a îndeplinit obligaţia de supraveghere a părţii vătămate D.B.G., ceea ce a determinat părăsirea grădiniţei de către aceasta şi pătrunderea, fără drept, pe o proprietate privată protejată de câini, unde a fost atacat de aceştia". Și în acest caz constatăm asemănarea. Ionuț, nesupravegheat, a ajuns pe o proprietate privată, unde a fost mușcat de câini.

Copilul din Timiș, găsit de un paznic

Copilul a fost mușcat de câini și a avut leziuni, care i-au pus viața în pericol. Polițiștii au fost anunțați de către educatoare cu privire la dispariția copilului, care a fugit în timp ce erau pregătiți alți copii să fie luați de părinți. Bunica băiatului trebuia să-l ia de la grădiniță, însă întârziase. A fost găsit de către un paznic al unei ferme, care a observat că acesta fusese muşcat de o haită de câini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel