Un comisar a bătut un subordonat în secţia de Poliţie

Politia
Politia

Comisarul Cristea Dumitrache de la Secţia 25 de Poliţie din Bucureşti este acuzat că l-a bătut pe un subordonat, agent principal Liviu Burcheci, într-o plângere depusă de acesta la IGPR şi MAI. Un martor ocular a declarat pentru News.ro că Dumitrache l-a lovit cu capul în gură pe agent.

Scandalul dintre cei doi a pornit de la o discuţie în contradictoriu pe nişte texte de lege.

Conform unui martor, comisarul i-a cerut agentului să nu-l mai contrazică, altfel va fi înjurat. Cel din urmă nu a tăcut şi şi-a întrebat şeful care este motivul pentru care ar trebui să fie înjurat, moment în care a fost lovit cu capul în gură de şef.

Cu buza spartă, agentul Liviu Burcheci s-a dus la Institutul de Medicină Legală unde a cerut eliberarea unui certificat doveditor.

Apoi el s-a prezentat la Sindicatul Poliţiştilor "Diamantul" şi, prin intermediul acestuia, a adresat o plângere Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) şi Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

"În data de 12 martie 2016, la instructajul pentru schimbul doi, (Cristea Dumitrache, n.r.) în mod nejustificat mi-a adresat cuvinte injurioase şi m-a lovit cu capul în faţă, în faţa a încă cinci agenţi de poliţie", arată Burcheci în plângere.

Agentul mai cere ca, pe perioada cercetării disciplinare, Dumitrache să fie îndepărtat din secţie, să i se interzică portul de armă şi să fie trimis la "o evaluare psihologică specială urgentă, pentru comportament dezadaptativ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel