Un chinez „se căsătorește“ cu un robot construit chiar de el

Zheng Jiajia s-a săturat de presiunea pusă pe el pentru a se căsători, așa că a apelat la Yingying, un robot construit chiar de el anul trecut.

Un inginer chinez în inteligență artificială a renunțat la căutarea dragostei și s-a „căsătorit“ cu un robot construit chiar de el.

Zheng Jiajia, în vârstă de 31 de ani, a decis să se dedice relației cu robotul, după ce a eșuat în a-și găsi o soție umană, a declarat prietenul său pentru Qianjiang Evening News, potrivit The Guardian.

Zheng se săturase, de asemenea, de cicăleala constantă a familiei și de presiunea venită din partea acesteia să se căsătorească, așa că a apelat la un robot pe care l-a construit la sfârșitul anului trecut și pe care l-a botezat Yingying.

După două luni de „întâlniri“, el a îmbrăcat un costum negru ca să se „căsătorească“ într-o ceremonie la care au participat mama și prietenii lui, care a avut loc în orașul Hangzhou.

Deși nerecunoscute în mod oficial de către autorități, uniunea a păstrat toate obiceiurile unei nunți tradiționale, Yingying având capul acoperit cu o pânză roșie, în conformitate cu tradiția locală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel