EXCLUSIV  Un cartier întreg din Bucureşti, la mâna Guvernului. Dan Tudorache: Aşteptăm OUG. Trebuie să le rezolvăm problema!

Dan Tudorache a anunţat că se aşteaptă emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului pentru rezolvarea unei probleme care afectează mii de bucureşteni. 

Într-un interviu acordat DC News, Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat că se aşteaptă emiterea unei OUG pentru ca drumul forestier care merge către cartierul Greenfield să treacă la Primăria Capitalei şi în administrarea Primăriei Sectorului 1, pentru ca administraţia locală să îl poată asfalta. 

"Am parcurs unele etape pentru amenajarea acelui drum prin pădure care este singurul drum din România considerat în acte drum forestier, dar el este asfaltat din 1970. Aşa a fost trecut în nomenclator. Noi l-am cerut la Primăria Capitalei să putem să investim. Ar mai fi nevoie de circa 300 de metri de asfalt la acel drum. Paşii s-au făcut, de trei ani de zile de când ne chinuim. Am înţeles că se va emite o OUG să treacă acel drum la Primăria Capitalei iar noi să putem să-l asfaltăm ca să rezolvăm problema oamenilor din acea zonă. Sunt 4.000 de persoane.

La Greenfield dezvoltatorul a donat Primăriei Capitalei – iar noi o să construim acolo  - teren pentru o şcoală de stat, pentru o biserică. Totodată acolo va fi capătul unei linii de autobuz. Va fi o zonă foarte accesibilă pentru bucureşteni", a explicat primarul Dan Tudorache.

VIDEO:   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel