Un canibal îngrozeşte Moscova. Avea în frigider mâncare făcută din ficat uman

pod
pod

Un bărbat, suspectat a fi responsabil de apariţia mai multor bucăţi dintr-un corp uman dezmembrat în mai multe zone din Moscova, a fost arestat marţi dimineaţă de poliţie, după ce în casa sa au fost descoperite măruntaie umane pe jumătate mâncate, informează Ria Novosti.

Poliţiştii au descoperit, în frigiderul celui arestat, un fel de mâncare făcută din ficat uman. Ei cred că acesta face parte din acelaşi corp ale cărui membre au fost descoperite în ultimele săptămâni împrăştiate prin Moscova.

Miercurea trecută, în râul Moscova, în vestul oraşului, a fost găsit trupul decapitat al unui bărbat. Un braţ, retezat de la încheietură, a fost scos din apă în sudul Moscovei, sub podul Tsaritsino, pe 2 mai. În aceeaşi zi au fost descoperite două picioare, o mână şi un alt braţ plutind în apropiere.

Poliţiştii au identificat victima cu ajutorul amprentelor şi au reuşit să găsească suspectul cu ajutorul cunoştinţelor victimei. Se pare că acesta era prieten cu bărbatul ucis şi a încercat să scape astfel de dovezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel