Un candidat feminist pentru Parlament a scandalizat personalul unui bar de striptease-VIDEO

Maajid Nawaz, care vrea să devină parlamentar în Marea Britanie, a scandalizat proprietarii unui bar de striptease. 

"Feminist" convins, așa cum se numește, liberal democratul Maajid Nawaz, căsătorit și tată, a cerut o sesiune privată de striptease. Candidatul la alegerile parlamentare a încercat să-i atingă mâinile și coapsele dansatoarei, ceea ce contravine politicii barului. 

Staff-ul clubului de striptease a declarat, potrivit Daily Mail, că Maajid Nawaz, candidat pentru Parlament, a sâcâit dansatoarele toată noaptea și că acțiunile sale au fost "scandaloase". 

Managerul localului, Jay Shah, a spus că viitorul parlamentar britanic era foarte beat și oamenii de pază au încercat, în repetare rânduri, să-l scoată din club. "I-a spus fetei să-l atingă și el o atingea pe ea", a spus managerul. El a adăugat că Maajid Nawaz "a fost foarte insistent cu ea, i-a spus să meargă afară și i-a cerut numărul de telefon".  

Abdul Malik, proprietarul barului, a precizat că vrea ca filmarea să fie văzută de oameni pentru că musulmanul s-a poziționat în societate drept un familist și un feminist. El a mai spus că-l vedea adesea pe Maajid Nawaz la televizor vorbind despre religie. "Ce ipocrit", a subliniat proprietarul barului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel