Un câine a fost bătut cu bestialitate pentru că stăpânul său a fost testat pozitiv la COVID-19

Sursă foto: Captură video (Yu 2.0 Gaming)
Sursă foto: Captură video (Yu 2.0 Gaming)

Un angajat al serviciilor de gestionare a pandemiei de COVID-19 din Shanghai a bătut cu bestialitate câinele unui pacient depistat pozitiv. 

Un câine de companie a fost bătut până la moarte de un lucrător sanitar din Shanghai într-un incident care a stârnit valuri de furie în mediul online, oferind o perspectivă asupra frustrărilor tot mai mari ale rezidenților închiși în zona afectată de Covid-19 din China.

Un videoclip cu incidentul violent dintr-un complex rezidențial din cartierul Pudong al Shanghaiului a prezentat imagini îngrozitoare, după ce a devenit viral miercuri pe rețelele sociale chineze. Clipul, care pare să fi fost filmat de un rezident al unei clădiri din apropiere, arată un lucrător însărcinat cu prevenirea COVID-19, îmbrăcat din cap până în picioare cu echipament de protecție, cum urmărește un patruped din rasa corgi pe o stradă, lovindu-l de trei ori cu o lopată. Apoi poate fi văzut câinele întins pe jos, nemișcat.

Stăpânul a eliberat câinele pe stradă, pentru că nu avea cine să îl plimbe

În două fotografii postate online, câinele corgi este văzut alergând după un autobuz despre care se crede că îl transporta pe proprietarul acestuia la o unitate de izolare. O altă fotografie arată corpul câinelui fiind luat într-o pungă de plastic.

Videoclipul și fotografiile au fost repostate și șterse de mai mulți utilizatori. 

Stăpânul corgi-ului era în carantină în momentul atacului, potrivit revistei de stat China News Weekly, și a eliberat câinele pe străzi după ce nu a găsit pe nimeni care să aibă grijă de patruped în absența lui. Toți cei 25 de milioane de rezidenți din Shanghai sunt închiși până la noi ordine și se confruntă cu mai multe serii de testare în masă. Cei care sunt testați pozitiv sunt obligați să se izoleze. 

Bilanțul COVID-19 pentru 8 aprilie

Peste 1.700 de noi cazuri de Covid și 9 decese la pacienți confirmați cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, a anunțat, vineri, 8 aprilie, Ministerul Sănătății.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.709 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 275 mai puține față de ziua anterioară. 177 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 178 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel