Un colet ”cadou” din Ucraina a explodat la sediul poliției poloneze

Photo by form PxHere
Photo by form PxHere

Un pachet primit cadou în Ucraina de către un comandant al poliției poloneze  a explodat într-o secție de poliție din Polonia.

 

Pachetul fusese predat unui comandant al poliției poloneze în timpul unei vizite la șefii poliției ucrainene.

Coletul-bombă, deghizat în pachet cadou, doar întâmplător nu a transformat momentul deschiderii într-o tragedie. Potrivit AP News, explozia s-a întâmplat la Varșovia, Polonia, în sediul poliției poloneze.

Cadoul fusese primit de un comandant al poliției poloneze în timpul unei vizite recente în Ucraina. Vestea a fost făcută oficial într-o declarație a Ministerului de Interne polonez, adăugând că explozia a avut loc miercuri dimineață la ora 7.05 și a provocat răni ușoare comandantului și unui angajat civil.

Bomba sub forma de cadou

Nu s-a specificat cum a fost împachetat cadoul și nici cum arăta. Deocamdată nu se cunosc și datele personale ale celor care au livrat fizic bomba sub formă de cadou.

Comandantul care a primit cadoul exploziv s-a întâlnit duminică și luni cu liderii poliției ucrainene și ai serviciilor de urgență. Acum se află la spital pentru observație. În urma exploziei, ”partea poloneză a cerut părții ucrainene să ofere explicații cu privire la caz”, a spus ministerul.

Polonia este un aliat al Ucrainei și îi oferă acesteia diferite forme de sprijin de la invazia pe scară largă a Rusiei din 24 februarie. Polonia a trimis Ucrainei ajutor militar și umanitar și a acceptat un număr mare de refugiați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel