Un buzoian a fugit din carantină pentru a vinde țigări

Pixabay
Pixabay

Un bărbat din Buzău a părăsit domiciliul unde era plasat în carantină pentru a vinde țigări într-o zonă aglomerată a orașului. 

Un bărbat de 44 de ani din Buzău a fugit din carantină de la domiciliu ca să vândă țigări. Bărbatul era plasat în carantină, deoarece a luat contact cu o persoană confirmată cu COVID-19. Acesta a fost descoperit de jandarmi în Piața Centrală, informează Știri de Buzău

Jandarmilor li s-a părut suspect bagajul voluminos pe care bărbatul îl purta după el, dar și atitudinea agitată a acestuia la vederea oamenilor legii. 

„Verificările au mai scos la iveală și faptul că bărbatul trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID-19”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului Județean Jandarmi, conform sursei citate. 

Pe numele fugarului a fost întocmită o sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de contrabandă cu țigări și tot acesta s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel