Un buzoian a fugit din carantină pentru a vinde țigări

Pixabay
Pixabay

Un bărbat din Buzău a părăsit domiciliul unde era plasat în carantină pentru a vinde țigări într-o zonă aglomerată a orașului. 

Un bărbat de 44 de ani din Buzău a fugit din carantină de la domiciliu ca să vândă țigări. Bărbatul era plasat în carantină, deoarece a luat contact cu o persoană confirmată cu COVID-19. Acesta a fost descoperit de jandarmi în Piața Centrală, informează Știri de Buzău

Jandarmilor li s-a părut suspect bagajul voluminos pe care bărbatul îl purta după el, dar și atitudinea agitată a acestuia la vederea oamenilor legii. 

„Verificările au mai scos la iveală și faptul că bărbatul trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID-19”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului Județean Jandarmi, conform sursei citate. 

Pe numele fugarului a fost întocmită o sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de contrabandă cu țigări și tot acesta s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel