Un bucureștean și-a răpit fosta iubită și fiica, după o urmărire în trafic și un accident

Fotografie creată de Daria Obymaha, de la Pexels
Fotografie creată de Daria Obymaha, de la Pexels

Accident urmat de o răpire, în București. 

Sunt cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, după un accident auto urmat de o răpire, în București. 

Un bărbat de 43 de ani din Capitală a fost reținut și ulterior prezentat magistraților, care au dispus arestarea sa preventivă. El ar fi provocat un accident auto și le-ar fi răpit din mașina tamponată pe fosta sa concubină și fiica lor, arată DGPMB într-un comunicat de presă. 

Cum s-a întâmplat totul 

Sâmbătă, 5 februarie a.c., femeia de 35 de ani, actualul partener și fiica ei au observat că sunt urmăriți în trafic de un bărbat, fostul concubin al acesteia. În încercarea de a scăpa, șoferul a virat brusc, dar a lovit un stâlp.

"În acel moment, fostul concubin, sub amenințare, cu un cuțit, le-a tras pe cele două din mașină, le-ar fi introdus cu forța în autoturismul său și a plecat în viteză.

Pe traseul urmat, bărbatul ar fi lovit cinci mașini parcate, după care și-ar fi abandonat autoturismul care nu mai funcționa, în scurt timp fiind depistat de polițiști.

S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0, 53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice.", arată comunicatul DGPMB. 

Bărbatul ar fi spus că vrea să-l omoare pe actualul partener al femeii 

"În timp ce persoanele se aflau la audieri, polițiștii Secției 24 au fost anunțați, ca la nivelul unui inspectorat județean de poliție există o informație conform căreia, bărbatul ce se afla deja în custodie, ar fi afirmat că dorește să îl omoare pe actualul partener al fostei concubine.", precizează reprezentanții DGPMB. 

Minora, care acuza dureri la nivelul brațului și feței, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Împotriva bărbatului, atât bunica maternă, cât și actualul concubin au formulat plângere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. 

A fost emis și ordin de protecție provizoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel