Un britanic, tată a 17 copii, acuzat de moartea a 6 dintre ei

article-2278054-178C78A0000005DC-146_634x355
article-2278054-178C78A0000005DC-146_634x355

Mick Philpott și-a tratat proprii copii ca pe niște generatoare de 60.000 de lire sterline pe an, ucigând cu sânge rece 6 dintre ei, scrie Consumator de droguri, întruchiparea a tot ceea ce este în neregulă cu statul bunăstării, Mick a  fost surprins zâmbind, chiar după ce a fost condamnat pentru uciderea a șase dintre copiii săi.

Împreună cu Mairead, soția actuală, și prietenul Paul Mosley, a complotat să dea foc casei uneia dintre fostele soții, Lisa Willis. După acest "joc mortal" Lista Willis și-a câștigat înapoi custodia a cinci dintre copiii rămași.

Cei trei făptași au fost găsiți vinovați de către Curtea Nottingham de omor prin imprudență. Sora vitregă a lui Mick Philpott, Bernadette Duffy, a strigat la finalul procesului : "Tu i-ai ucis. Am știut din prima zi. "

Incredibil este faptul că niciunul dintre copii nu a fost monitorizați de către lucrătorii sociali, în ciuda condițiilor de viață periculoase și aparițiile notorii ale tatălui lor, la postul național de televiziune în care și-a lăudat stilul său de viață. Acesta făcuse declarații despre obsesiile sale sexulae dar și despre modul în care primește beneficii în bani de pe urma copiilor săi.

Philpott a strigat obscenități înainte de a spune "nu s-a terminat încă" după momentele de tăcere pe care judecătorul Thirllwall le-a cerut "din respect pentru copiii pe care i-a ucis".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel