Un brad a căzut peste mașinile turiștilor dintr-o parcare din Poiana Brașov

Foto: Facebook / Goicea Florin
Foto: Facebook / Goicea Florin

Un brad a căzut peste mașinile turiștilor dintr-o parcare din Poiana Brașov, sâmbătă după-amiaza.

Turiștii care și-au lăsat mașinile în parcarea mare din Poiana Brașov au avut parte de o surpriză neplăcută. Potrivit Brașov.net, un brad s-a rupt ca din senin și a căzut peste autoturismele din parcare. Din imagini, mașinile avariate provin din județele Buzău și Călărași.

Din fericire nimeni nu se afla în mașini în momentul în care copacul s-a rupt, astfel că nu există victime. Păgubiții au sunat la 112 și au anunțat polițiștii despre această situație. Nu este primul incident de acest fel din Poiana Brașov, fiindcă la finalul anului trecut o mașină a fost strivită de un brad care a căzut peste șosea.

Un parapantist a căzut de la înălţime, după ce a rămas agăţat în cablurile Telecabinei din Poiana Braşov, în decembrie

Salvamontiştii braşoveni au intervenit în luna decembrie pentru salvarea unui parapantist, care a rămas agăţat în cablurile Telecabinei mici din Poiana Braşov, la aproximativ 40 de metri înălţime. Vântul puternic a desprins aripa de pe cablu şi parapantistul a căzut, însă nu a suferit răni grave.

În cădere, aripa de speed fly s-a deschis parţial şi împreună cu stratul de zăpadă s-a reuşit să se mai atenueze căderea. Din prima evaluare medicală efectuată de salvamontişti nu au fost constatate afecţiuni medicale majore, precizează Salvamont, pe Facebook.

Salvamontiştii au imobilizat victima într-o saltea cu vacuum şi au transportat-o cu targa akja în staţiune pentru a fi preluată de o ambulanţă şi transportată la spital pentru un control de specialitate.

Potrivit Salvamont, bărbatul a rămas agăţat în cablurile Telecabinei mici din Poiana Braşov între pilonul 3 şi 4, la circa 200 de metri de pilonul 4 şi la aproximativ 40 de metri înălţime, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel