Un brașovean a găsit bucăți de tablă într-o cutie de pate

Un brașovean a avut parte de o surpriză neplăcută când a desfăcut o cutie de pate de ficat.

VEZI ȘI: Mircea Badea, pus la zid de mama lui. Ce a spus despre jurnalist

Bucăţi de tablă de diverse dimensiuni au fost găsite de bărbat într-o cutie de pate de ficat cumpărată de la un supermarket din Braşov.

Pateul din curcan este produs de societatea Scandia din Sibiu, cutia cumpărată având 120 de grame. Cea mai mare bucată de tablă descoperită în cutie avea câţiva milimetri şi provenea, cel mai probabil, din ambalaj.

Cumpărătorul a depus reclamaţie a doua zi după descoperirea facută la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, care a demarat controale atât la producătorul de la Sibiu cât şi la supermarket.

"Aceste bucăţi de tablă sunt vizibile, fiind mari, dar dacă ar fi fost mai mici puteau fi ingerate uşor de consumator, creând probleme serioase de sănătate. S-a oprit tot lotul de la comercializare, peste 40 de cutii, şase erau la raft şi 38 în depozit. Am făcut adresă la colegii noştri de la Sibiu, care au demarat o anchetă la producător pentru a verifica întregul lot. Ne gândim că există posibilitatea ca şi alte preparate produse de acest producător să aibă probleme, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, comisarul şef al CRPC Braşov, Claudiu Susanu, scrie Agerpres.

Acesta a precizat că a fost sancţionat supermarketul, conform legii, iar după finalizarea anchetei la producător se va trece şi acolo la sancţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel