Un BMW a luat foc pe o stradă din Militari

Pixabay / Un BMW a luat foc pe o stradă din Militari
Pixabay / Un BMW a luat foc pe o stradă din Militari

Un automobil marca BMW a luat foc pe o stradă din cartierul Militari.

Un automobil BMW a luat foc pe o stradă din cartierul Militari. Șoferul a ieșit la timp din mașină, iar un bărbat aflat în apropiere și care uda grădina a sărit în ajutorul șoferului până la venirea pompierilor. 

Incidentul s-a întâmplat pe strada Cărăbușului din cartierul Militari. Mașina în cauză este un BMW Seria 5 F30 și a luat foc în mers, șoferul scăpând teafăr din automobilul în flăcări. În urma incendiului nu au existat alte victime, deși mulți curioși s-au adunat pentru a vedea ceea ce se întâmplă. Poliția a încercat să țină mulțimea adunată la distanță, în timp ce pompierii au stins rapid flăcările, scrie ProMotor

Explozie cu doar o zi în urmă

Sectorul 6 a mai fost zguduit de o explozie cu doar o zi în urmă. O mașină a explodat în București, lângă o benzinărie. Se pare că explozia nu a fost urmată de incendiu. Ar fi fost provocată de o butelie de gaz, amplasată în portbagajul mașinii, conform Digi24. Sursa citată a anunțat că sunt două victime, una dintre ele fiind în stare gravă: ar fi resuscitată chiar în aceste momente, în urma exploziei. Cea de-a doua victimă ar fi în stare stabilă. 

„Explozia s-a produs la o butelie aflată într-un autoturism care staționa, str. Brașov. În interior se aflau doi tineri cu vârste aproximativă de 26 și 27 ani. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Zona a fost balizată. La caz acționează și două autospeciale pentru descarcerare și echipaj CBRN. Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări” anunța ISU la momentul intervenției. 

Autoritățile au revenit apoi cu informații, adăugând că ambii tineri aflați în mașină au decedat. 

Explozie la Arad

Amintim că o mașină a explodat la finalul lunii mai, în Arad, când omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis. Acolo a fost un act criminal, fiind deschisă anchetă în acest sens. Bomba ar fi fost amplasată sub scaunul șoferului, în interiorul mașinii. Afaceristul a murit pe loc. Nu se cunosc, deocamdată, mai multe informații despre criminalul omului de afaceri, nici nu sunt informații despre posibilii suspecți. Se vorbea despre o posibilitate ca eventualii criminali să fie din Serbia, acolo unde, în ultimii ani, s-a constatat ”o tendință” de a fi aruncate în aer mașinile celor care ”deranjează”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel