Un bebeluș a căzut de pe masa de naștere. Caz revoltător

Neglijenţa unor asistente i-ar fi putut fi fatală unui bebeluş care a căzut de pe masa de naştere imediat ce a ieşit din pântecele mamei. Întâmplarea revoltătoare s-a petrecut în Zărnești (Brașov).

Femeia venise la spital pentru a fi ajutată de medic să aducă pe lume cel de-al doilea copil, dar nici măcar asistentele nu i-au fost de ajutor. Acum copilul este internat cu lovituri la cap. Părinţii au depus plângere la poliţie şi cer socoteală cadrelor medicale.

Cum s-au petrecut faptele

Când femeia a ajuns la spitalul din Zărneşti, medicul care trebuia să o asiste la naştere se afla în Braşov, acolo unde locuieşte. Copilul s-a grăbit să vină pe lume, aşa că asistentele au pregătit naşterea până la venirea doctorului.

S-ar fi ocupat prea mult cu aranjarea instrumentelor medicale şi nu ar fi supravegheat-o pe mamă, se plânge femeia, iar când copilul s-a născut nu a fost nimeni care să îl prindă de pe masa de naşteri şi ar fi căzut direct pe podea.

Medicii spun că naşterea a fost rapidă, iar copilul a alunecat din mâinile asistentei. Bebeluşul este internat acum cu răni la cap şi la faţă, iar părinţii au depus plângere la poliţie, scrie Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel