Un bătrân și-a pierdut viața după ce a fost împins în fața mașinii de un tânăr de 21 de ani

Trecere pietoni
Trecere pietoni

 Un bărbat de 71 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost împins de un tânăr pe carosabil şi a fost lovit de un autoturism, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Incidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în zona CET.

Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au găsit un bărbat de 71 de ani, care se afla în stare gravă şi ulterior a decedat la spital, cazul fiind preluat de poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din zona CET a municipiului Constanţa, un bărbat de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar, iar din lovitură, acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă", precizează IPJ Constanţa.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

Caz similar, săptămâna aceasta la Arad. Victima nu a pătit însă nimic

Un caz similar s-a petrecut în această săptămână la Arad.

O femeie care ar fi împins în faţa maşinii, la semafor, o persoană care aştepta la trecerea de pietoni - situaţie relatată în mediul online de către victimă, care nu a fost rănită - a fost identificată de poliţişti şi va fi dusă la Psihiatrie. Incidentul a fost relatat pe Facebook de către victimă, o femeie din Arad, iar poliţiştii s-au autosesizat. 

Conform relatării, incidentul a avut loc miercuri, în centrul municipiului Arad. Victima aştepta la semafor culoarea verde pentru a traversa bulevardul Revoluţiei, iar la un moment dat a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în drum, în faţa maşinilor care circulau. Femeia a povestit că a reuşit să facă un pas în lateral şi să evite să fie lovită de o maşină.

"Stai liniştit la semafor şi se trezeşte o nebună, care nu ar trebui să fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, să te împingă în drum, când maşinile trec cu viteză (...) Bine că nu a fost şi copilul cu mine", a scris arădeanca.

Agresoarea a fost prinsă și dusă la Psihiatrie

Victima a reuşit să o fotografieze pe cea care ar fi împins-o, iar cei care au comentat la postare au recunoscut-o ca fiind o persoană care cerşeşte în diferite intersecţii din Arad.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad s-a autosesizat în acest caz şi a audiat-o pe victimă, iar ulterior a identificat-o pe presupusa agresoare.

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a transmis, vineri, IPJ Arad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel