Un bărbat şi o femeie din Slovacia, răniţi într-un accident pe DN7, la Drăganu

Un bărbat şi o femeie din Slovacia au fost răniţi şi transportaţi la spital în urma unui accident petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN 7, la Drăganu, autoturismul în care se aflau căzând într-un canal colector de la aproximativ 5 - 6 metri înălţime.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a pierdut controlul volanului, pe fondul oboselii, maşina părăsind partea carosabilă şi căzând în canalul colector, în comuna Drăganu, lângă hanul Vulturul. În maşină se mai afla şi o femeie, în vârstă de 63 de ani, ambii fiind transportaţi la spital cu traumatisme.

Conform informaţiilor furnizate de ISU Argeş, una dintre victime a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia unei autospeciale de descarcerare, pe lângă autospeciala de intervenţie şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Femeia rănită, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi un traumatism toraco-abdominal, a fost transportată la spital cu echipajul SMURD, iar bărbatul a fost dus cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), au mai precizat reprezentanţii ISU Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel