Un bărbat și-ar fi omorât tatăl de  93 de ani. Crimă cu sânge rece în Câmpulung

Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Sursa foto: https://www.freepik.com/,

Un bărbat din Argeș e suspectat că şi-a ucis tatăl de 93 de ani.

Un bărbat din municipiul Câmpulung, suspectat că și-a ucis tatăl în vârstă de 93 de ani, a fost arestat preventiv, conform unui anunț făcut vineri de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

În urma probelor administrate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în infracțiunea de violență în familie sub forma omorului. „După parcurgerea etapelor procesuale, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui bărbat de 64 de ani, fiu al victimei”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Conform aceleiași surse, suspectul a fost prezentat ulterior la Tribunalul Argeș, instanța dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ancheta a fost inițiată miercuri, după ce un bărbat de 93 de ani a fost găsit decedat sub un pom în curtea locuinței sale din municipiul Câmpulung, prezentând urme de violență pe corp. Apelul la 112, care a declanșat investigațiile, a anunțat descoperirea macabră. Polițiștii din Câmpulung s-au deplasat imediat la fața locului și au confirmat cele sesizate. Întrucât victima prezenta urme de violență, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale, a întocmit inițial un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de omor. Ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc tragicul incident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel