Un bărbat și-a ucis soția și bebelușul cu otravă de șobolani, în Brazilia

Foto ilustrativ / Imagine de Dumitrița Albu de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Dumitrița Albu de la Pixabay

Un bărbat din Brazilia este acuzat că şi-a ucis soţia şi pe bebeluşul lor de trei luni, după ce i-a pus otravă de şobolani în mâncare partenerei sale. Femeia l-a alăptat pe copil cu laptele matern contaminat. 

Luiz Edivaldo de Souza își așteaptă acum sentința fiind acuzat că, în luna septembrie a anului trecut, în oraşul Rio dos Cedros, și-a ucis soția și bebelușul de trei luni. Bărbatul ar fi pus otravă de șobolani în mâncarea soției sale, care l-a alăptat pe bebeluș cu laptele matern contaminat, scrie Daily Mail

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite de polițiști la aproximativ o săptămână după ce au fost dați dispăruți. În acea perioadă, bărbatul le trimisese mesaje rudelor soției sale, dându-se drept ea, iar apoi le-a blocat contactele. 

Oamenii legii au început să investigheze cazul după ce fiul cel mare al femeii, în vârstă de 17 ani, a depus o plângere. În urma cercetărilor, s-a constatat că bărbatul ar fi otrăvit mâncarea soției sale și că aceasta și-a alăptat fiul cu laptele matern contaminat.

Când a început să se simtă rău, femeia i-a cerut soțului să o ducă la spital. În schimb însă, el i-ar fi dus către o zonă împădurită, la peste 100 de kilometri de casa lor și i-ar fi îngropat - la acel moment, cei doi erau deja morți.

Se crede că Luiz Edivaldo de Souza a comis fapta pentru că soția ceruse divorțul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel