Un bărbat și-a strangulat soția cu un cablu de încărcare pentru a se căsători cu sora acesteia

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Un bărbat a fost arestat pentru că și-a sugrumat soția, care suferea de SIDA, folosind un cablu de încărcare, cu intenția de a se căsători cu sora victimei cu care avea o aventură în Rajkot, Gujarat, India.

Învinuitul, identificat drept Rajesh Orakhiya, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat marți, 5 iulie, pentru că și-ar fi ucis soția, Ranjan, pentru a se putea căsători cu sora ei. După ce și-a sugrumat soția până la moarte cu un cablu de încărcare, el a eliminat cadavrul acesteia îngropându-i rămășițele la periferia satului Dadali, din districtul Rajkot, Gujarat, la începutul acestui an, a raportat Times Of India.

Se pare că Rajesh s-a căsătorit cu Ranjan în urmă cu șase ani și cuplul are un fiu împreună. Cu toate acestea, după ce Ranjan a fost diagnosticată cu SIDA, la sfârșitul anului trecut, Rajesh a dezvoltat o relație extraconjugală cu sora mai mică a victimei, Indu.

În urmă cu aproximativ nouă luni, Rajesh a părăsit-o Ranjan și a fugit din satul natal cu Indu. Cu toate acestea, cuplul ilicit s-a întors recent în sat. La întoarcerea lor, Ranjan a părăsit casa soțului ei și a plecat să locuiască cu părinții ei.

Rajesh s-a dus mai târziu la casa soției sale și a convins-o cumva pe Ranjan să se întoarcă și să locuiască cu el. După ce Ranjan s-a întors la acasă, Rajesh a strangulat-o până la moarte cu firul unui încărcător de telefon mobil, a informat Times Now.

În urma dispariției acesteia, familia victimei a depus la secția locală de poliție un raport de persoană dispărută. În timpul anchetei, Rajesh le-a spus ofițerilor că Ranjan a plecat brusc de acasă cu niște bijuterii din aur și că nu știa unde se află în prezent. Cu toate acestea, tatăl decedatei a insistat că fiica lui a fost ucisă de Rajesh.

Crima a ieșit la iveală în cele din urmă după ce familia femeii decedate a protestat în fața biroului administrativ, cerând arestarea acuzatului Rajesh Orakhiya. În urma protestului, ofițerii l-au reținut pe Rajesh și l-au interogat cu privire la dispariția soției sale.

În timpul interogatoriului, Rajesh a mărturisit, în cele din urmă, că a comis crima și le-a spus ofițerilor că și-a sugrumat soția până la moarte în timp pentru că avea o aventură cu cumnata lui și dorea să se căsătorească cu aceasta.

Un bărbat și-a omorât soția pentru că i-a spart telefonul. Cearta a plecat de la o acuzație de adulter

Un bărbat ar fi zdrobit o cărămidă de capul soției sale după ce aceasta i-a spart telefonul mobil în timpul unei altercații în zona Badarpur, sud-estul Delhi, India, luni, 4 iulie.

Acuzatul, identificat doar ca fiind Dhrijesh, care se pare că lucrează la o companie privată de producție de piese auto, a bănuit aparent că soția sa Sandhya, în vârstă de 31 de ani, avea o relație extraconjugală. Acest lucru l-a determinat să o confrunte și să se angajeze într-o ceartă aprinsă cu ea, într-un parc.

În timpul altercației publice, Sandhya, într-un acces de furie, a spart telefonul lui Dhrijesh și l-a deteriorat. Acest lucru l-a înfuriat vizibil pe Dhrijesh, care a luat o cărămidă și a aruncat-o în capul soției sale, ca răzbunare, a raportat Tribune, citează Latin Times.

Sandhya, care a suferit răni grave la cap, a fost transportată imediat la Spitalul Apollo de Dhrijesh. Cu toate acestea, ea a cedat ulterior în urma rănilor sale și a murit în timpul tratamentului administrat de unitatea spitalicească.

Poliția ar fi fost alertată cu privire la incident după ce a primit un apel luni, 4 iulie, în care se anunța că o femeie a fost lovită într-un parc public. Apelantul a fost identificat drept Hitesh Bhardwaj, rezident în Faridabad, cel care a și ajutat la transportul victimei la spital.

Un dosar penal pentru tentativă de omor a fost inițial înregistrat împotriva lui Dhrijesh. Cu toate acestea, încadrarea a fost transformată ulterior în crimă. Dhrijesh a fost arestat și trimis în custodie judiciară.

Într-un incident similar, dar fără legătură, un bărbat a fost acuzat că și-a ucis cu brutalitate cel mai bun prieten zdroindu-i capul cu o piatră, după ce telefonul mobil al suspectului a dispărut în districtul Nabarangpur, Odisha, India, pe 7 aprilie, a raportat Latin Times.

În seara de 7 aprilie, Ghanasyam Majhi și Sukalal Majhi, care provin din satul Chatabeda, sub limitele postului de poliție Raighar din districtul Nabarangpur din Odisha, ar fi băut împreună când a avut loc calvarul. La încheierea sesiunii lor de băut, a izbucnit o ceartă între prieteni după ce Ghanasyam și-a dat seama că telefonul îi lipsește.

În cele din urmă, loviturile au fost tranzacționate pe măsură ce scandalul lor a escaladat. Pe măsură altercația a continuat, Ghanasyam, într-un acces de furie, ar fi ridicat o piatră grea de pe marginea drumului și a început să-l lovească pe Sukalal în cap cu aceasta.

Sukalal a suferit răni grave în urma atacului și a trebuit să fie dus de urgență la un spital din apropiere pentru tratament. Cu toate acestea, starea lui Sukalal s-a deteriorat ulterior și a cedat rănilor la cap sâmbătă, 9 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel