Un bărbat şi-a înscenat furtul maşinii pentru a obţine despăgubiri de la asigurator

Un român care a venit din Republica San Marino şi s-a cazat o noapte în judeţul Arad este cercetat de poliţişti după ce şi-a înscenat furtul maşinii, cu intenţia de a obţine despăgubiri de la firma de asigurări.

Cazul este cercetat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Arad, după ce bărbatul, care are 61 de ani şi este din Iaşi, a minţit autorităţile că i-a fost furat autoturismul, un SUV de producţie germană.

"După ce a intrat pe teritoriul României, s-a cazat la un motel de pe raza localităţii Nădlac. În dimineaţa următoare, bărbatul a declarat că autoturismul cu care s-a deplasat, înmatriculat în Republica San Marino, ar fi fost sustras de pe raza localităţii. În urma investigaţiilor efectuate împreună cu poliţiştii oraşului Nădlac, s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat cu autoturismul în cauză din Republica San Marino în România şi a declarat fals că autoturismul i-a fost sustras, în vederea obţinerii de despăgubiri de la firma de asigurări", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

Şoferul este cercetat pentru inşelăciune, după ce autoturismul a fost identificat pe teritoriul Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel