Un bărbat s-a deghizat în iubita sa și a mers să susțină examenul de angajare în locul ei

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat s-a deghizat în iubita lui pentru a putea susține un examen de angajare în locul ei.

Un tânăr de 26 de ani, pe nume Angrez Singh, a fost arestat după ce s-ar fi deghizat în iubita lui, astfel încât să poată susține un examen în locul ei, așa cum se vede în fotografiile care devenit virale online, scrie New York Post.

"A încercat să intre în sala de examen schimbându-și aspectul", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Manoj Kumar, pentru Jam Press despre acest caz.

Singh a încercat să susțină un examen de angajare în locul iubitei lui, Paramjit Kaur, în vârstă de 34 de ani, la școala publică DAV din Kotkapura Punjab la începutul acestei luni, a raportat Indian Express. Se pare că femeia a picat anterior examenul necesar pentru a deveni lucrător medical.

Pentru a-i păcăli pe cei din comisie, iubitul sub acoperire și-a bărbierit părul facial, s-a machiat și s-a îmbrăcat în haine de femeie înainte de a intra în sala de examen. Meticulosul imitator a mers chiar până la a falsifica mai multe documente. Totuși, în pofida eforturilor sale, Singh a picat testul examenul.

Cum a fost prins bărbatul

Cei din comisie ar fi devenit suspicioși după ce au observat că fața lui nu se potrivea cu fotografia lui Kaur de pe formularul de înscriere, potrivit inspectorului de poliție din Faridkot, Harjeet Singh.

Ulterior, autoritățile au verificat datele biometrice ale lui Singh și au descoperit că acestea "nu se potriveau cu cele păstrate în evidențe". Bărbatul a fost ulterior arestat.

De asemenea, poliția a acuzat-o pe Kaur că a conspirat cu prietenul ei, deoarece credeau că acesta nu ar fi reușit să pună în aplicare înșelăciunea fără consimțământul și posibila asistență a acesteia. În cele din urmă, autoritățile au considerat acest caz bizar un exemplu de oameni care fac orice pentru dragoste.

"Un bărbat își poate asuma un astfel de risc decât doar pentru iubita lui", a spus un ofițer de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel