Un bărbat s-a deghizat în femeie și a dat examenele la liceu în locul iubitei sale. Cei doi au fost arestați

Un bărbat s-a deghizat în femeie și a dat examenele la liceu în locul iubitei sale  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un bărbat s-a deghizat în femeie și a dat examenele la liceu în locul iubitei sale / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un bărbat a fost arestat după ce s-a prezentat la examene în locul soției sale.

Final nefericit pentru un cuplu tânăr din Senegal. Bărbatul a mers la examenele finale din liceu în locul iubitei sale. Îmbrăcat în haine de femeie, acesta s-a prezentat trei zile la rând la examene.

Bărbatul a fost depistat abia în a treia zi de către profesorii examinatori, iar aceștia au alertat imediat poliția. Mai mult, cei doi riscă să fie judecați pentru fraudarea examenelor și complicitate la fraudă, a declarat un procuror. 

Bărbatul s-a mutat în orașul unde locuia iubita sa, pentru a o ajuta la susținerea examenelor. La susținerea examenului la Limba engleză, supraveghetorii au observat ceva ciudat și au anunțat autoritățile locale. 

Ambii făptași au fost arestați de forțele de ordine pentru a stabili toate circumstanțele incidentului, potrivit Publika.

Un alt bărbat cu Covid-19 s-a deghizat în soția lui pentru a zbura cu avionul

Un bărbat din Indonezia, identificat cu inițialele 'D.W.', a fost arestat după ce s-a deghizat în soția sa. Purtând îmbrăcăminte tradițională musulmană, bărbatul s-a îmbarcat într-o călătorie de la Jakarta la Ternate, scrie CNN.

Bărbatul a recurs la acest gest pentru că fusese depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, iar soția lui a avut rezultat negativ. 

Pentru a urca în avion, de pe aeroportul Halim Perdana Kusuma din Jakarta, bărbatul s-a folosit de actele de identitate ale soției și de rezultatul negativ al testului PCR .

A fost prins în timpul zborului

Identitatea reală a bărbatului a fost descoperită însă în timpul zborului. O însoțitoare de bord a anunțat autoritățile că 'D.W.' a mers la toaletă îmbrăcat în haine femeiești și a ieșit purtând haine bărbătești. 

Autoritățile l-au reținut la debarcarea din avion, pe aeroportul din Ternate. Testat pentru Covid-19, rezultatul a ieșit pozitiv. 

O echipă dotată cu echipamente de protecție l-a preluat pe bărbat cu ambulanța și l-a plasat în izolare la casa sa din Ternate. Acolo, bărbatul va sta sub supraveghere. 

'D.W.' ar putea fi dat în judecată, după cum au declarat polițiștii (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel