Urmărește emisiunea live


Un BĂRBAT, prins la cerșit îmbrăcat în haine de MĂICUȚĂ. „Da nu-s măicuță, mamă, sunt în doliu". Cum îi păcălea pe bucureșteni

Captură video: Pro TV
Captură video: Pro TV

O măicuță a fost legitimată de jandarmi în Piața Victoriei din Capitală, iar forțele de ordine au avut parte de o surpriză.

Presupusa măicuță a fost văzută în apropierea Guvernului, cerând bani trecătorilor, dar jandarmilor le-a atras atenția faptul că nu purta masca de protecție. A fost dusă la inspectorat și supusă unui interogatoriu sumar. Acolo polițiștii au descoperit că măicuța era de fapt bărbat. „Da nu-s măicuță, mamă, sunt în doliu... Așa îmi leg baticul în spate.", le-a spus bărbatul în timpul interogatoriului, sperând că nu va fi deconspirat, scrie ProTv.ro. Abia după mai multe întrebări insistente date de oamenii legii, acesta a recunoscut că este bărbat, dar a insistat că se îmbracă în măicuță pentru că este în doliu. Probabil nici trecătorii care îi ofereau bani nu și-au dat seama că măicuța este de fapt un bărbat deghizat.

„Astăzi, la stația de metrou Victoriei, un echipaj mixt poliție-jandarmerie a sesizat o persoană îmbrăcată în haine de măicuță, care nu purta mască de protecție și apela la mila publicului. Verificându-i identitatea, au constatat că, de fapt, este un bărbat, acesta recunoscând că cerșește des și că nu are nicio legătură cu niciun cult religios. A fost amendat cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecție și cu 100 de lei pentru cerșetorie” a transmis Jandarmeria București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel