Şofer ameninţat şi lăsat fără maşină de un bărbat înarmat în Bucureşti

Pexels / Un bărbat înarmat a amenințat și furat mașina unui șofer
Pexels / Un bărbat înarmat a amenințat și furat mașina unui șofer

Un șofer s-a văzut nevoit să își cedeze mașina, după ce a fost amenințat de un bărbat înarmat. 

Un bărbat care a amenințat cu arma un șofer și i-a furat mașina, în Capitală, a fost prins de polițiști și arestat preventiv, scrie Mediafax. Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București - Serviciul Furturi Auto au reținut un bărbat de 33 de ani, din București, acuzat de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Duminică, în 17 octombrie, prin apel 112, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că mașina i-a fost furată de un necunoscut, care l-a amenințat cu o armă.

Nu a fost singura tentativă de furt

„Pe baza detaliilor oferite de partea vătămată, în scurt timp, polițiștii au depistat un bărbat ce corespundea descrierii, precum și autoturismul. Cercetările au fost preluate de Serviciul Furturi Auto, iar în urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că același bărbat, tot în seara de 17 octombrie, prin amenințare, ar mai fi încercat să sustragă un alt autoturism”, au transmis, joi, reprezentanții Poliției Capitalei.

În urma audierilor, suspectul a fost reținut, iar ulterior instanța s-a dispus arestarea preventivă. Cercetările sunt continuate de Serviciul Furturi Auto din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Mașină furată din Sectorul 1. Percheziții la clanul Duduianu

Un individ care a furat o mașină din Sectorul 1, iar apoi îl șantaja pe proprietar a fost prins în Ialomița. Avea în mașină un pistol și bani. Poliția Capitalei anunță 5 percheziții domiciliare și mai multe mandate de aducere în București și în județul Ilfov, într-un dosar de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului. Este vorba despre o sesizare venită în luna mai, când o persoană a sesizat dispariția autoturismului parcat pe o stradă din Sectorul 1. Este vorba despre o mașină de lux, iar perchezițiile sunt la membrii clanului Duduianu, în Sectorul 5 al Capitalei. Hoțul depistat în Ialomița este, de asemenea, din respectivul clan. 

După ce i-a fost furată mașina, șoferul a fost contactat de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani vor determina hoții să îi dea mașina înapoi.

Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și un pistol pentru care nu deține permis. Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel