Un bărbat i-a trimis fostei sale iubite un buchet de TRANDAFIRI în care se afla o BOMBĂ. "A explodat"

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce fostul său iubit i-a trimis un buchet de trandafiri în care se afla o bombă.

Un bărbat din Brazilia a fost arestat, după ce i-a trimis fostei iubite un buchet de trandafiri în care se afla o bombă, scrie Daily Star. Încântată de cadoul primit, femeia ar fi deschis pachetul atunci când a ajuns acasă, moment în care a avut loc o explozie puternică. Deflagrația a fost atât de puternică încât casa ei a fost parțial distrusă. Se pare că victima nu știa de la cine era pachetul atunci când l-a primit.

„Când a deschis cutia, a început să iasă fum, a luat foc, a explodat, dar a explodat într-un mod în care nu mai puteai vedea nimic altceva. Am fost aruncat la un metru și jumătate de ușă”, a povestit fiul femeii.

Se pare că femeia s-ar fi despărți de fostul iubit după ce a aflat că acesta ducea o viață dublă și era căsătorit cu o altă femeie. Bărbatul a fost reținut de polițiști. Deocamdată nu se cunoaște motivul care l-ar fi putut determina pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel